10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alţi cinci olteni cu rezultat pozitiv la infecţia cu virusul SARS-CoV-2. S-a anunţat şi un nou deces

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat luni încă cinci cazuri de Coronavirus, iar de la începutul pandemiei bilanțul total al acestora a ajuns la 14.565 în județul Olt. Pe lângă noile îmbolnăviri, sunt în continuare și bolnavi retestați pozitiv la COVID-19 şi potrivit oficialilor de la Centru este raportat şi un deces al unei persoane infectate cu virusul ucigaş.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultima zi a fost numai o persoană reconfirmată pozitiv cu Coronavirus.

Iar din totalul celor 14.565 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, sunt 385 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea având însă și boli asociate grave. Din păcate, unul dintre decesele acestora a fost anunțat luni de autoritățile centrale.

La această dată, judeţul Olt are o rată de infectare, cumulată la 14 zile, de doar 0,20 cazuri COVID-19 la mia de locuitori şi se află în scenariul verde. Incidența a fost într-o uşoară scădere în ultimele 24 de ore, având în vedere că aceasta era duminică de 0,22.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți