8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autorităţile din oraşele Balş, Scorniceşti şi Piatra Olt, surprize pentru copii de 1 iunie

- Advertisement -

Ziua de 1 iunie, Ziua Copilului, bate la uşă, iar cu această ocazie autorităţile din mai multe localităţi ale judeţului Olt au pregătit surprize pentru ei. Cea mai mare petrecere va fi în oraşul de pe malul Olteţului, Balş, unde administraţia locală marchează această zi pe platoul din faţa Casei de Cultură a Tineretului cu animatori.

„De 1 iunie, copiii au parte de o surpriză la Balş! Mâine (marţi n.r.), între orele 10:00 şi 13:00, pe platoul din faţa Casei Tineretului, vă invităm la Sărbătoarea Copiilor, cu animatori, baloane şi picturi pe faţă. În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, activităţile se vor desfăşura în sala de festivităţi din sediul Primăriei oraşului Balş”, este invitaţi adresată celor mici de autorităţi.

Şi copiii din oraşul Scorniceşti au parte de suprize de 1 iunie, anunţă primarul Daniel Tudor. „(…) Şi anul acesta, la Scornicești, 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului, este marcată așa cum se cuvine, administrația locală alegând să ofere, din timp, pachetele cu darurile mult așteptate de toți școlarii și preșcolarii din localitatea noastră. Gestul, simbolic, vine ca o recunoștință pentru micuții noștri, pentru puritatea lor, pentru felul în care ne fac să ne simțim ori de câte ori îi avem în jurul nostru. Ei reprezintă viitorul acestei țări, sunt cei care ne dau speranță, ne motivează și ne ajută să depășim, întotdeauna, orice obstacol. La mulți ani, copii! Multă sănătate, spor la învățătură și mult succes în viață!”, a declarat edilul.

Pentru micuţii din oraşul Piatra Olt darurile vor fi împărţite astăzi. „Dragi copii, a devenit tradiție să vă sărbătorim în fiecare an, de ziua voastră. Astfel, reprezentanți ai Primăriei Piatra Olt vor fi prezenți luni, 31 mai 2021, în fiecare unitate de învățământ din oraș, pentru a vă oferi cadouri dulci și a vă bucura ziua. La mulți ani cu multe zâmbete și fericire!”, a spus Nicuşor Rada, primarul localităţii Piatra Olt.

O supriză pentru copii au şi reprezentanţii Primăriei municipiului Slatina, Clubul Sportiv Municipal din subordine anunţând că pentru ei, de 1 iunie, este intrarea gratuită la Bazinul Didactic de Înot.

Cei mici vor avea acces liber şi la Muzeul Judeţean Olt, cu sediul în municipiul Slatina, unde vor putea să deseneze şi pe asflat. „De 1 iunie, copiii sunt așteptați să-și petreacă ziua la Muzeul Județean Olt. Marți, de ziua lor, vor primi în dar intrarea gratuită la muzeu! Desenele pe asfalt sunt printre cele mai sugestive simboluri ale copilăriei, așa că marți îi invităm pe cei mici să deseneze pe asfalt, în fața sediului muzeului de pe strada Ana Ipătescu, nr. 1, în intervalul orar 10:00 – 15:00”, se arată într-un comunicat remis de instituţia culturală.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți