18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 87 de ani, dispărut de două zile, găsit într-o râpă din spatele unei societăți de pe platforma industrială a Slatinei

- Advertisement -

Un bătrân de 87 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit joi după-amiază de polițiști la aproape 18 ore de când fiul acestuia a anunțat dispariția sa. Bărbatul plecase de acasă încă de acum două zile, respectiv pe 1 iunie, și nu s-a mai întors, iar oamenii legii au reușit să dea peste el într-o râpă situată în spatele unei societăți de pe platforma industrială a Slatinei, de la ieșire spre Brebeni.

Potrivit lui Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, dispariția bărbatului a fost anunțată la Poliție miercuri noaptea, acesta fiind găsit ziua următoare. Era în viață.  

„La data de 2 iunie, în jurul orei 23:00, un bărbat din municipiul Slatina, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, tatăl său, un bărbat în vârstă de 87 de ani, a plecat de la domiciliu în data de 1 iunie și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, fiind mobilizate efective sporite. În cursul zilei de 3 iunie, în jurul orelor 17.00, bătrânul a fost găsit în zona de periferie a municipiului Slatina, căzut într-o râpă, cu vegetatie înaltă și apă, fiind extras și preluat de paramedicii SMURD și echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul Poliției Slatina și lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt”, a spus reprezentantul IPJ.

Pompierii au acordat primul ajutor bătrânului de 87 de ani, care se afla blocat într-o mlaștină din râpa în care căzuse.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru primă intervenție, au intervenit în municipiul Slatina, în zona străzii Cuza Vodă, pentru salvarea unui bărbat dintr-o mlaștină. În sprijinul pompierilor a venit și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt și echipaje de poliție. Misiunea salvatorilor a fost îngreunată de terenul foarte accidentat și de faptul că bărbatul era blocat în mlaștină până la nivelul brâului. Pacientul, în vârstă de 87 de ani, a fost adus într-o zonă sigură de echipajele de pompieri și preluat de cadrele medicale, conștient, cu hipotermie. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți