2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescent de 17 ani, căutat de polițiști după ce a dispărut dintr-o casă de tip familial din Caracal

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un tânăr, în vârstă de 17 ani, care a plecat voluntar dintr-o casă de tip familial, din municipiul Caracal, și până în prezent nu s-a mai întors.

Adolescentul este dispărut de mai bine de 24 de ore, dispariția sa fiind anunțată la Poliție de o educatoare din casa de tip familial, în noaptea de joi spre vineri. 

„Pe 3 iunie, în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de o femeie, educator într-o casă de tip familial, cu privire la faptul că, în jurul orelor 17:00, minorul Alexandru Cristain Gulie, în vârstă de 17 de ani, beneficiar al centrului, ar fi părăsit centrul și nu a mai revenit”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Semnalmentele tânărului dispărut sunt: înălţime 1,70 metri, aproximativ 55 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, având o cicatrice la nivelul sprâncenei stângi. La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră cu două dungi laterale albe, încălțăminte tip sport.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea lui Alexandru Gulie sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți