Coliziune violentă între două mașini în Curtișoara. Cele cinci persoane aflate în acestea, printre care și o minoră, au refuzat transportul la spital

Accident de circulație, vineri după-amiază, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara. Două autorisme s-au ciocnit violent, la fața locului fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de salvatori, dar și ale polițiștilor rutieri.

Cinci persoane, printre care și o fată, se aflau în ambele vehicule, care în urma impactului au fost serios avariate. Din fericire, șoferii și pasagerii din mașini nu au fost grav răniți și au refuzat transportul la Spitalul Slatina.

„Accident rutier în comuna Curtișoara, implicate două autoturisme, în care se aflau patru adulți și o minoră. Toate cele cinci persoane au refuzat transportul la spital, iar la fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

La locul accidentului au ajuns și polițiștii rutieri, pentru cercetări și stabilirea împrejurărilor în care acesta s-a produs.

„La data de 4 iunie, în jurul orei 15:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, din comuna Curtișoara. Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat la fața locului, unde au fost găsite două autoturisme avariate, fără a rezulta victime omenești. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<