14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Începe asfaltarea DN 65 – E 574, între Găneasa și Pădurea Saru. Polițiștii anunță că traficul se va desfășura alternativ

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt transmite că, începând de luni, se impun restricții de circulație pe Drumul Național 65 – European 574, între comuna Găneasa și Pădurea Saru, respectiv de la kilometrul 33 până la kilometrul 43, având în vedere lucrările de asflatare care ar urma să fie efectuate pe acest tronson de drum.

Lucrările ar urma să aibă loc timp de două luni, în toată această perioadă traficul desfășurându-se alternativ și dirijat de angajați ai firmei constructoare care execută asfaltarea pe DN 65 – E 574, între Găneasa și Saru.  

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, declară că pentru a nu se crea ambuteiaje șoferii au la dispoziție și un alt drum care face legătura între București și Craiova.

„Pentru a evita crearea ambuteiajelor, recomandăm conducătorilor de autovehicule ce se deplasează pe direcţia Bucureşti – Craiova, să folosească Drumul Naţional 6 – European 70. Polițiștii rutieri vor fi pe DN 65 – E 574, în zona care va fi asfaltată, pentru monitorizarea circulației autovehiculelor şi prevenirea accidentelor rutiere. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic!”, a spus reprezentantul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți