14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un TIR cu deșeuri feroase și neferoase s-a răsturnat pe DN 64, la Fălcoiu

- Advertisement -

Un eveniment rutier s-a produs vineri după-amiază pe Drumul Național 64, în dreptul localității Fălcoiu, un autotren care era încărcat cu deșeuri feroase și neferoase răsturnându-se în afara părții carosabile.

Doar șoferul se afla în TIR-ul care venea dinspre municipiul Caracal, la fața locului acționând pompierii Gărzii Osica de Sus, cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

„Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, din comuna Icoana, a fost asistat de paramedicii de pe echipajul SMURD, nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, care a adăugat că pompierii militari au acționat și pentru sablarea carosabilului.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la locul producerii evenimentului, soldat doar cu pagube materiale. „Este vorba despre un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fără a rezulta victime omenești”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto ar urma să fie sancționat contravențional de oamenii legii, care din primele date declară că acesta, cel mai probabil, nu ar fi adaptat viteza corespunzător, astfel încât să efectueze orice fel de manevră în condiții de siguranță, și s-a răsturnat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți