11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Emil Albotă, susținător al candidatului PSD la funcția de primar în Deveselu

- Advertisement -

Locuitorii comunei Deveselu se pregătesc de un nou scrutin electoral, la ei în localitate urmând a fi organizate în data de 27 iunie alegeri locale parțiale pentru funcția de primar, după ce la alegerile locale de la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut cetățenii l-au votat edil pe candidatul PSD Ion Aliman, care înainte cu doar câteva zile a fost răspus de virusul ucigaș COVID-19. Cum locuitorii sunt așteptați din nou la urne la sfârșitul primei luni a verii, unii candidați deja au luat la pas străzile din Deveselu pentru a prezenta localnicilor proiectele pe care vor să le demareze sau le ducă la bun sfârșit în timpul mandatului lor. Nicolae Dobre, candidat al Partidului Social Democrat la fotoliul de edil al comunei, are susținerea mai multor nume ale unor persoane cunoscute din interiorul formațiunii politice, deputatul Emil Albotă fiind una dintre acestea.

Pe parcursul întregii săptămâni, parlamentarul social democrat a fost printre cetățenii din Deveselu, alături de acesta fiind bineînțeles Nicolae Dobre, dar și alți politicieni membri ai Organizației Județene Olt a PSD.   

„Am fost, pe parcursul săptămânii, printre cetățenii din Deveselu, comună care se află în situația de a organiza, din nou, alegeri, după moartea prematură a edilului lor. Oamenii spun într-o singură voce, clar și răspicat, că își doresc continuarea procesului de dezvoltare a comunei Deveselu, proces început de regretatul primar, care l-a avut aproape, în echipă, pe Nicolae Dobre, viceprimar până în 2020 și primar, cu atribuții delegate, în perioada de după alegerile din septembrie 2020, până în prezent”, a declarat Emil Albotă.

Deputatul PSD de Olt a prezentat și o parte din proiectele administrative pe care actualul viceprimar, care din septembrie și până acum a îndeplinit și atribuțiile de primar, vrea să le realizeze anii următori.

„Proiectele administrative ale lui Nicolae Dobre vizează dezvoltarea durabilă a localității, stabilindu-și obiective precise și realizabile, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung: introducerea rețelei de gaze, construirea unei unități sanitare, asfaltarea drumurilor, construirea unei platforme de depozitare și gospodărire a deșeurilor de grajd, sistem de supraveghere video, achiziția de tablete, echipamente și dispozitive necesare activității didactice pentru elevii şi cadrele didactice,  construirea unei săli de sport. Sunt proiecte aflate pe agenda de lucru a lui Nicolae Dobre, care va primi tot sprijinul administrativ pentru a le pune în practică”, a adăugat parlamentarul oltean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți