2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

A doua zi consecutivă în care oficialii de la Centru nu au mai raportat infecţii SARS-CoV-2 în judeţ

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a dat publicităţii noile cifre legate de cazurile de Coronavirus, iar în Olt este a doua zi consecutivă în care nu au fost comunicate infecţii noi cu virusul SARS-CoV-2. Totuşi, de la începutul pandemiei şi până la acest moment 14.587 de persoane din judeţ au fost confirmate cu COVID-19.

Luni, 7 iunie, este o zi în care autorităţile centrale nu au mai anunţat nici pacienţi care să fie internaţi în unităţile medicale din judeţul Olt, care deja erau pozitivi, iar la retestare să aibă acelaşi rezultat.

Nici decese nu au fost raportate în ultima zi, însă de la începutul pandemiei şi până acum au fost 385 de olteni care şi-au pierdut viaţa după ce s-au infectat cu noul Coronavirus, majoritatea acestora având şi boli asociate grave.

În privinţa incidenţei, cumulată la 14 zile, aceasta este de 0,13 cazuri la mia de locuitori, iar Olt, ca de altfel toate celelalte judeţe ale României, dar şi Capitala, este în scenariul verde. Rata de infectare a fost într-o uşoară scădere faţă de ziua trecută.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți