13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Întreceri sportive între copii şi mămicile lor jandarmeriţe, în Parcul Tineretului din Slatina

- Advertisement -

Parcul Tineretului din municipiul Slatina a fost duminică locul în care au fost sărbătoriţi din nou copiii. Mămici angajate ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, împreună cu micuţii lor, dar şi angajate de la Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt, alături de copii, s-au bucurat de timp petrecut în aer liber fiind participaţi la mai multe competiţii sportive care au avut loc între ei.

Întrecerile au avut loc sub egida „MAI activi, MAI sănătoşi”, iar copii cu vârste începând de la 3 ani și până la 10 ani au format echipe cu mămicile lor, fie că vorbim de jandarmeriţe sau angajatele CJCA Olt, dovedind că fiecare dintre ei poate fi cel mai bun.

„Fiecare membru al echipei a învățat sau şi-a amintit de jocuri demult uitate, dar și din cele mai actuale, au descoperit emoția primului joc de șotron sau încrederea dată de echipă. Toți copiii au încheiat jocurile fericiți și recompensați pentru provocarea la care au fost invitați să participe. Recunoaștem importanța jocului în natură în dezvoltarea armonioasă a copiilor și această acțiune de promovare a mișcării fizice în aer liber va continua și cu alte activități care să pună în valoare necesitatea unei vieți active și sănătoase”, a declarat Simona Floricel, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

Sursa citată a mai spus că activitatea din acest sfârşit de săptămână face parte din seria celor desfășurate împreună cu reprezentați ai Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt, prima, având ca temă „Jandarmeria în culori”, când la începutul lunii aprilie copiii din cadrul Secției de Arte și Meșteșuguri au realizat lucrări impresionante despre jandarmi și tehnica folosită de aceştia în misiuni. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți