10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şase candidaţi pentru Primăria Deveselu. Printre aceştia, fiul fostului primar decedat şi viceprimarul

- Advertisement -

Şase candidaturi au fost depuse până luni după-amiaza la Biroul Electoral de Circumscripţie Deveselu pentru funcţia de primar al comunei, printre acestea fiind şi cea a fiului fostului primar decedat, Iulian Aliman (PNL), precum şi a actualului viceprimar, Nicolae Dobre (PSD).

Până în prezent, la Biroul Electoral de Circumscripţie Deveselu au fost depuse următoarele candidaturi: Nicolae Dobre (PSD), Branişte Gabriel (AUR), Cepan Luminiţa (USR), Ana Sorin Marius (PMP), Gorcea Dorel (indepenedent), Aliman Iulian Marius (PNL).

Toate cele şase cereri de candidaturi au fost admise, iar perioada de depunere a candidaturilor se va încheia la finalul zilei de luni.

În comuna Deveselu vor avea loc alegeri parţiale pentru funcţia de primar în data de 27 iunie, după ce în septembrie 2020 alegătorii din localitate l-au votat pe Ion Aliman, care decedase cu câteva zile înainte de scrutin.

Primarul decedat al comunei Deveselu, Ion Aliman, a fost votat de 63,9% dintre alegătorii prezenţi la urne, adică de 1.057 de persoane.

Din septembrie şi până în prezent, atribuţiile primarului sunt îndeplinite de către viceprimar.

În comuna Desevelu sunt 2.598 de alegători şi trei secţii de votare.

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți