21.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Chesnoiu: „Copiii noștri, din nou alba-neagra Guvernului de Dreapta!”

- Advertisement -

Deși copiii ar fi trebuit să aibă parte de o bucurie odată cu creșterea alocațiilor de la 1 iulie, acum aceștia trebuie să mai aștepte până la începutul anului viitor. Anunțul a fost făcut recent de Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, iar acest lucru i-a nemulțumit pe mulți dintre parlamentarii opoziției, unul dintre ei fiind și deputatul Adrian Ionuț Chesnoiu, deputat PSD de Olt și președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.  

„Copiii noștri, din nou alba-neagra Guvernului de Dreapta! Iar se amână creșterea alocațiilor pentru copii! Următoarea creștere va fi de la 1 ianuarie 2022, a anunțat președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban. E clar: majorarea alocației NU va fi efectuată în acest an, deși Guvernul Orban prevăzuse inițial că va crește în două etape în 2021. Și Raluca Turcan anunța anul trecut că se vor găsi bani pentru majorarea alocațiilor conform legii. Dar nu o luăm în seamă, având în vedere golurile de memorie și confuziile jenante pe care le face în ultima vreme”, a declarat deputatul social democrat.

Adrian Chesnoiu a mai menționat că educația, sănătatea, dar și agricultura, deși sunt prioritățile țării, acestea sunt ultimele pe lista de preocupări a actualei guvernări. „Ca întotdeauna, prioritățile țării: educația, sănătatea, agricultura… se dovedesc a fi ultimele pe lista preocupărilor actualului Guvern, interesat mai degrabă cui și ce să mai vândă din proprietatea statului de la terenuri, până la companii strategice”, a precizat deputatul PSD de Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți