20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

O femeie de 82 de ani, din Curtișoara, căzută în stradă, salvată de jandarmii olteni

- Advertisement -

O femeie, în vârstă de 82 de ani, originară din comuna Curtișoara, a primit miercuri primul ajutor din partea lui Nicu și a lui George, subofițeri încadrați la Detașamentul Mobil, aflați în timpul serviciului, după ce aceasta căzuse pe o stradă din Slatina.

Bătrâna tocmai ce își vânduse produsele lactate la Piața Zahana din zonă și se ducea sper stația de autobuz pentru a pleca acasă, însă i s-a făcut rău și a leșinat. Potrivit unui comunicat remis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt, aceasta a fost găsită pe stradă lângă benzinăria din apropiere.

„Pe strada Crișan, din municipiul Slatina, lângă stația de alimentare cu carburant, se afla căzută o femeie în vârstă, care necesita prim-ajutor de urgență. Colegii noștri ajunși lângă aceasta, s-au asigurat că femeia respiră, că este conștientă și au reușit să mențină un dialog până la sosirea echipajului de urgență. Are 82 de ani și abia terminase de vândut produsele lactate în piața din apropiere. Se deplasa spre stația de autobuz pentru a merge acasă, în comuna Curtișoara, când i s-a făcut rău și a leșinat”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Olt.

Sursa citată mai aratîă că în cel mai scurt timp femeia a fost preluată de echipajul de urgență pentru acordarea de îngrijiri medicale amănunțite, iar echipajul de jandarmi și-a continuat misiunea în slujba cetățenilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți