19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se actualizează strategia de dezvoltare a municipiului Slatina, pentru anii 2021 – 2027. Aceasta poate fi consultată online

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina anunță că oamenii de afaceri și investitorii din localitate pot consulta online actualizarea strategiei de dezvoltare a urbei, pentru anii 2021 – 2027. Actualizarea se face în baza completării de către aceștia a unui chestionar strategic, spun autoritățile locale.

„Municipiul Slatina se află în plin proces de actualizare a Strategiei de dezvoltare a municipiului Slatina pentru perioada 2021 – 2027. Chestionarul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul orașului nostru, precum și pentru a asigura coerența și conformitatea cu politicile naționale și europene”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Chestionarea oamenilor de afaceri și investitorilor din Slatina se face timp o săptămână, startul fiind dat pe 8 iunie, completarea sa durând maximum trei minute. „Vă rugăm să vă alocați trei minute, în perioada 8 – 15 iunie, pentru a ne ajuta în demersurile noastre și vă invităm să ne răspundeți la câteva întrebări care se concentrază pe urmărirea nevoilor mediului de afaceri și direcțiilor de dezvoltare ale acestuia”, mai transmit reprezentanții administrației publice locale.

Completarea chestionarului strategic se poate face AICI.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți