10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni au răspuns pozitiv apelului Spitalului Slatina și au donat sânge

- Advertisement -

Lipsa acută de sânge de la nivelul mai multor secții ale celei mai mari unități medicale din județul Olt a determinat angajații Inspectoratului de Poliție Județean să-și unească forțele pentru a-i ajuta pe semenii lor bolnavi și internați în spital care în această perioadă au mare nevoie de transfuzii sanguine.

Având în vedere solicitarea Spitalului Slatina către cetățeni pentru a dona sânge, până acum peste 30 de polițiști olteni, printre care s-a numărat și ofițerul Cristian Rădoi, adjunctul Poliției Olt, s-au alăturat acestei campanii de ajutorare a semenilor.

„Poliţiştii olteni au răspuns solicitării Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, privind lipsa de sânge atât de necesar pacienţilor internaţi pe secţiile spitalului. Peste 30 de poliţişti olteni s-au alăturat campaniei de donare de sânge şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina. Nu este prima campanie de donare de sânge la care participă poliţiştii olteni şi vom răspunde prezent de fiecare dată când semenii noștri au nevoie de noi”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit sursei citate, activitatea polițiștilor din Olt va continua şi în perioada următoare, oamenii legii îndemnând cât mai mulţi oameni să se alăture solicitării SJU Slatina.

La început de săptămână echipa managerială și corpul medical al Spitalului Slatina au făcut apel la semeni pentru a se prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina pentru a dona sângele atât de necesar pentru a salva vieți. În ultima lună unitatea spitalicească s-a confruntat cu o nevoie acută de sânge, numeroși pacienți internați în secțiile oncologie, ortopedie, terapie intensivă etc., necesitând transfuzii sanguine.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți