19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un șofer a căzut cu autoturismul pe care îl conducea într-un canal cu apă din Brâncoveni. Pompierii l-au scos în stop cardio respirator

- Advertisement -

UPDATE: Bărbatul de 35 de ani, din Brâncoveni, care se afla în mașina căzută în canalul cu apă a murit. Acesta a fost supus manevrelor de resuscitare mai bine de oră, însă răspunsul nu a fost unul pozitiv și s-a constatat decesul său. „Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a precizat Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Știrea inițială: Intervenție grea, vineri seara, pentru pompierii din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina, care au fost nevoiți să acționeze în comuna Brâncoveni, unde conducătorul unei mașini a căzut cu aceasta într-un canal cu apă din satul Ociogi. Salvatorii au stabilit că în vehicul era doar o persoană era în interior, aceasta fiind scoasă în stop cardio-respirator.

La fața locului au intervenit peste 20 de pompieri cu mai multe autospeciale, dar și cu o barcă cu motor.

„Peste 20 de pompieri din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenție și o barcă cu motor, au acționat în localitatea Ociogi (Brâncoveni n.r.), la un autoturism căzut într-un canal cu apă. Din primele date în mașină se afla o singură persoană, care a fost extrasă și se află în stop cardio-respirator”, a declarat Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Șoferul, un bărbat de 35 de ani, din Brâncoveni, a fost supus imediat manevrelor de resuscitare de către echipajele medicale ajunse la locul intervenției.

Și polițiștii s-a deplasat la locul producerii evenimentului pentru cercetări.

„La data de 11 iunie, în jurul orei 18.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza comunei Brâncoveni, între satele Brâncoveni și Ociogi, un autoturism este răsturnat într-un canal cu apă. Un bărbat de 35 de ani, din comuna Brâncoveni, în timp ce conducea un autoturism pe DC 80, din direcția Brâncoveni spre Ociogi, din cauze încă neidentificate a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-un canal cu apă”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

În jurul orei 19:50, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Găneasa și Biroului Rutier Slatina erau prezenți la fața locului pentru efectuarea de cercetări și pentru stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți