6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Impact violent între două autoturisme, la ieșire din Corabia spre Orlea. Patru persoane rănite

- Advertisement -

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 54 A, la ieșirea din orașul Corabia spre comuna Orlea. În coliziunea violentă au fost implicate două autoturisme, în urma impactului traficul în zonă fiind blocat în totalitate pentru efectuarea cercetărilor.

„Două autoturisme au fost implicate într-o coliziune, pe DN 54A, la ieșirea din localitatea Corabia, județul Olt, către Bechet, rezultând rănirea a patru persoane. Victimele sunt asistate medical la fața locului. Circulația este oprită pentru aproximativ 40 de minute în vederea efectuării cercetărilor la locul producerii accidentului”, au transmis reprezentanții Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române în jurul orei 08:30.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările producerii evenimentului rutier.

„La data de 12 iunie, în jurul orei 08:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 54 A, pe raza orașului Corabia. În eveniment au fost implicate două autoturisme. În urma coliziunii, patru persoane, toate din aceeași mașină au necesitat îngrijiri medicale. Unul dintre conducătorii auto nu se afla sub  influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului, iar cel de-al doilea nu a putut fi testat. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Victimele au primit primul ajutor de la pompierii din Vișina, precum și de la cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Olt.

„Pompierii de la Garda Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, acționează pe Drumul Național 54 A, la ieșirea din Corabia, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. Din primele informații, sunt implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, printre acestea și doi minori, iar o persoană se află în stop cardio-respirator și este resuscitată la locul evenimentului”, spune Dan Nedeloiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Unul dintre copiii aflați în mașina cu patru persoane a fost grav rănit și va fi preluat de un elicopter SMURD și dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

„Într-un autoturism erau patru persoane. Șoferul de 25 de ani se află în stop cardio-respirator și este resuscitat. O fetiță, de nouă ani, care urmează să fie transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Craiova, cu elicopterul SMURD, un băiat de 11 ani, care a fost transportat la Spitalul Corabia, și mama minorilor, în vârstă de 32 de ani care a fost transportată tot la Spitalul Corabia. Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 57 de ani, a fost asistat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital. Toate cele cinci persoane sunt din Corabia”, a adăugat reprezentantul ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți