5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Niciun oltean diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2 în ultima zi

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat ultimele cifre despre infecțiile cu virusul COVID-19 înregistrate în județul Olt, iar sâmbătă, din fericire, nu s-a raportat nici un caz nou de Coronavirus. Bilanțul de la începutul pandemiei a ajuns la nu mai puțin de 14.595 de îmbolnăviri. În ultima zi, autoritățile centrale nu au mai anunțat decese.

Potrivit datelor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, deși nu au fost cazuri noi confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale oltene, unde sunt tratați cei care au contractat virusul, și care erau deja pozitivi, o singură persoană din județ nu a mai fost reconfirmată pozitiv cu SARS-CoV-2.

Însă, dintre cei 14.595 de olteni diagnosticați cu noul Coronavirus, 388 au fost răpuși de boală de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având și comorbidități. Din fericire, în ultimele 24 de ore nu a fost comunicat nici unul dintre decesele acestora.

Incidența COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să fie scăzută, ajungând la 0,09 cazuri la mia de locuitori, județul Olt fiind în scenariul verde. Sâmbătă, rata de infectare a fost în scădere ușoară față de ziua precedentă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți