5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 25 de ani, din Corabia, a murit în urma accidentului de sâmbătă dimineață

- Advertisement -

Accidentul produs sâmbătă dimineața, pe Drumul Național 54 A, la ieșire din orașul Corabia spre Orlea, a avut urmări grave. Două autoturisme, în care erau cinci persoane, printre care și doi copii, s-au ciocnit violent, iar în urma impactului unui dintre șoferi și-a pierdut viața.

Este vorba de un tânăr de 25 de ani, din orașul Corabia, șofer al mașinii în care se aflau patru persoane, printre care și minorii, care a fost grav rănit și a fost supus manevrelor de resuscitare. În jur de o oră și jumătate a fost acesta resuscitat, însă răspunsul manevrelor nu a fost unul favorabil, în jurul orei 10:00, fiind constatat decesul acestuia.

Și o fată de nouă ani, care se afla în aceeași mașină, a suferit un traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic și, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a fost preluată în comă de un elicopter SMURD și transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Fratele ei, de 11 ani, a fost transportat la Spitalul Orășenesc Corabia, iar mama celor doi copii, în vârstă de 32 de ani, a ajuns tot la Spitalul Corabia. Șoferul celuilalt autoturism implicat în evenimentul rutier, în vârstă de 57 de ani, a fost asistat la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Toate cele cinci persoane erau originare din orașul Corabia.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au ajuns și ei la fața locului pentru cercetări, aceștia stabilind că șoferul de 57 de ani nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului, în timp cel de-al doilea, tânărul de 25 de ani, nu a putut fi testat.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulație.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți