14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

A fost atât de aglomerat în Centrul Vechi încât nu aveai unde să arunci un ac. Cine nu a prins loc în cluburi a dansat pe mese afară

- Advertisement -

Ca un furnicar, exact ca înainte de pandemie, aşa a arătat sâmbătă seară Centrul Vechi din Bucureşti. Pe străduţele strâmte nu mai aveai loc să arunci un ac. Cine nu a prins loc în interior, s-a distrat în aer liber.  

A fost mai ceva ca la „festival” în Centrul Vechi al Capitalei sâmbătă seara. Sute de tineri s-au distrat, iar cine nu şi-a făcut rezervare nu a mai prins loc liber la masa distracţiei. A fost o atmosferă ca înainte de pandemie, iar petrecăreţii n-au mai băgat în seamă orarul impus de autorităţi.

Tinerii spun că nu se aşteptau să găsească atât de multă lume.

„E super, foarte aglomerat, nu prea ai loc unde să dansezi. Sunt foarte mulți suporteri care au umplut Centrul Vechi, dar aduc un aport economiei”, afirmă un tânăr.

„Este foarte bine. E forță atmosfera în Centrul Vechi, e plin de lume. Acum că sunt toate terasele deschise, s-au îngrămădit toți în cluburi.”, adaugă altul.

„Este super să putem să fim pe stradă, să ne distrăm, să putem să fim cu prietenii, să bem ceva, să ne distrăm. Eu dansam în casă în pandemie”, spune o tânără.

După miezul nopții, unele terase au stins lumina. Altele muzica. Însă niciunul dintre petrecăreți nu-şi dorea să plece acasă în miezul distracției. Așa că au rămas să danseze pe străduțe.

sursa: Digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți