19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Alţi doi olteni pozitivi la infecţia cu virusul SARS-CoV-2. Luni, a treia zi consecutivă fără decese

- Advertisement -

Două cazuri noi de Coronavirus au fost anunțate, în ultimele 24 de ore, de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, iar de la începutul pandemiei și până în acest moment bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 14.598 în judeţul Olt. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai raportat decesul niciunuia dintre oltenii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, luni fiind a treia zi consecutivă în care nu s-a comunicat nicio persoană răpusă de boală.

Însă, distinct de cele două cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în spitalele din Olt, care erau deja pozitivi, în ultima zi a fost și unul reconfirmat pozitiv cu COVID-19.

Iar din totalul celor 14.598 de olteni diagnosticați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2, sunt 388 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea lor având și comorbidități. Niciunul dintre decesele acestora nu s-a raportat în prima zi a săptămânii, luni fiind a treia zi consecutivă în care nu au fost persoane din judeţ răpuse de boală.

Potrivit autorităților centrale, incidența cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, este de 0,09 la mia de locuitori, judeţul Olt aflându-se în scenariul verde.

Situaţia epidemiologică la zi

14.598 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

2 cazuri noi

14.173 persoane vindecate

6 persoane internate

1 persoană internată pe Anesteyie şi Terapie Intensivă

31 persoane aflate în izolare la domiciliu

42 persoane aflate în carantinare la domiciliu

63.669 teste efectuate de la începutul pandemiei

388 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți