10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Program prelungit la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Olt, în perioada alegerilor parţiale de la Deveselu

- Advertisement -

Alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar în comuna Deveselu se apropie cu paşi repezi, scrutinul electoral urmând a se organiza şi desfăşura duminică, 27 iunie, iar Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt, instituţie publică de interes judeţean organizată în subordinea Consiliului Judeţean Olt, anunţă că în acea perioadă va avea program prelungit cu publicul. Se vor primi şi elibera documente, în principal actul de identitate în cazul în care acesta a expirat sau trebuie schimbat, atât sâmbătă, 26 iunie, cât şi în ziua alegerilor, punctele de lucru de la Slatina şi Caracal fiind deschise.

Potrivit Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Olt, va fi program special de lucru pentru primiri şi eliberări documente după cum urmează:

– la sediul central din municipiul Slatina, strada Centura Basarabilor, nr. 8, telefon 0249/415.201 – sâmbătă, 26 iunie, între orele 08:00 – 16:00, şi duminică, 27 iunie, între orele 07:00 – 21:00;

– la sediul Serviciului Public Local Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Caracal, din Piaţa Victoriei, nr. 10, telefon 0249/511.383 – sâmbătă, 26 iunie, în intervalul orar 08:00 – 16:00, şi duminică, ziua când au loc alegeri locale parţiale la Deveselu, între 07:00 – 21:00.

În Deveselu are loc un nou scrutin electoral de alegeri locale pentru primar după ce la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, când au fost alegerile, cetăţenii din comună l-au votat pe candidatul Partidului Social Democrat (PSD), Ion Aliman, care a decedat înainte cu zece zile de desfăşurarea acestora, fiind infectat cu noul Coronavirus. Totuşi, în localitatea olteană Consiliul Local a desemnat un viceprimar, în persoana lui Nicolae Dobre, care în acest moment îndeplineşte şi atribuţiile de edil.

Nicolae Dobre este candidatul de acum al PSD la alegerile parţiale, iar în această cursă pentru ocuparea funcţiei de edil au mai intrat candidaţii Marius Iulian Aliman, fiul fostului primar Ion Aliman de la Partidul Naţional Liberal (PNL), Gabriel Branişte de la Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), Marius Sorin Ana de la Partidul Mişcarea Populară (PMP), Luminița Cepan de la Uniunea Salvaţi România (USR), Constanţa Mirela Motrici de la Partidul Neamul Românesc (PNR) și independentul Dorel Gorcea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți