20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

FOTO & VIDEO. Bărbat mort în urma unui accident produs pe Varianta Ocolitoare a municipiului Caracal

- Advertisement -

Accident de circulație grav, marți dimineață, pe Varianta Ocolitoare a municipiului Caracal. Un bărbat de 73 de ani, din comuna Deveselu, și-a pierdut viața în urma coliziunii violente dintre un autoturism și o utilitară, decesul acestuia fiind constatat de cadrele medicale de la Spitalul Municipal Caracal unde acesta a fost transportat pentru investigații amănunțite.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea evenimentului în jurul orei 08:40.

„Accidentul a avut loc pe VO6G la intersecţia cu Drumul Județean 542, în eveniment fiind implicate un autoturism şi o autoutilitară. În urma coliziunii, conducătorul autoturismului, un bărbat de 73 de ani, din comuna Deveselu, a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul Caracal, unde a decedat. Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Craiova, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit lui Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, celălalt conducător auto a refuzat transportul la spital.

„Salvatorii din cadrul Detașamentul de Pompieri Caracal au intervenit pe raza municipiului Caracal în urma unui accident rutier produs între două vehicule în care se aflau două persoane. Ajunși la fața locului, pompierii au acționat cu o autospecială pentru descarcerare pentru extragerea unei victime încarcerată, găsită conștientă, care a fost transportată la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Caracal (bărbatul de 73 de ani, din Deveselu, care a decedat la scurt timp n.r.). Cea de-a două victimă, un bărbat de 38 de ani (din Craiova n.r.) a refuzat transportul la spital”, a spus reprezentantul ISU.

Polițiștii olteni au întocmit dosar penal în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți