10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între trei vehicule, între Slatina și Valea Mare. Mai multe persoane au fost rănite

- Advertisement -

Accident grav, joi după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, între Slatina și Valea. Un impact puternic a avut loc între două autoturisme și o autoutilitară, în urma evenimentului rutier mai multe persoane fiind rănite și necesitând acordarea primului ajutor.

Traficul a fost blocat în totalitate pe tronsonul de drum, în zona producerii accidentului de circulație.

Sursă foto: Amator

„La data de 17 iunie, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 – E 574 între Slatina și Valea Mare. În eveniment au fost implicate tri autoturisme, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale. În acest moment traficul este blocat complet”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Mai multe echipaje de salvatori au intervenit la fața locului, pentru a asista medical victimele.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit la ieșirea din Slatina spre Valea Mare, la un accident rutier. În accident au fost implicate două un autoturisme și un camion, în care se aflau nouă persoane, printre care și două minore. La fața locului au acționat și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt și echipajul SMURD Scornicești, care se întorcea spre bază. La Unitatea Primiri Urgențe Slatina au fost transportate patru persoane. O minoră, în vârstă de șase ani, conștientă, necooperantă, cu hematom frontal, o minoră, de un an și șapte luni, fără urme vizibile de traumă, o femeie, în vârstă de 28 de ani, conștientă, politraumatizată prin accident rutier și un bărbat, în vârstă de 30 de ani, conștient, cu traumatism cervical, traumatism cranio-cerebral și excoriații la membrul superior stâng”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți