15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Poliția infirmă zvonul privind răpirea unui copil din Parcul Tineretului Slatina

- Advertisement -

O informație privind răpirea unui copil din Parcul Tineretului din municipiul Slatina care a apărut pe un grup de Whatsapp a alertat mai mulți părinți în această după-amiază. Potrivit unor surse, s-ar fi zvonit că un copil de patru ani ar fi fost luat în brațe de o femeie în vârstă, undeva din zona fast-food-ului din parc, și mai apoi nimeni nu a mai văzut-o.

Polițiștii s-au sesizat și ei cu privire la ce s-ar fi putut întâmpla, însă în urma cercetărilor desfășurate s-a stabilit că alerta privind răpirea copilului este una falsă. Ba, mai mult, oamenii legii spun că ar fi existat zvonuri că mai mulți copii ar fi fost răpiți.

„Având în vedere informațiile apărute pe o rețea de socializare cu privire la «răpirea unor copii» din Parcul Tineretului, din municipiul Slatina, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele: În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu și au efectuat verificări pentru stabilirea situației de fapt. În urma acestora s-a stabilit faptul că, cele publicate pe rețeaua de socializare nu se confirmă”, este răspunsul oficial dat de Poliție.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți