Premierul Florin Cîțu, vizită oficială în comuna Deveselu

Florin Cîțu, prim-ministru al României, va fi prezent vineri, de la ora prânzului, în comuna olteană Deveselu. Acesta nu vine singur și va fi însoțit de un alt reprezentant al Guvernului, respectiv Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale.

Platoul din fața Școlii Deveselu va fi locația în care premierul Cîțu va fi prezent.  

„Mâine (vineri n.r.), 18 iunie, începând cu ora 12:00, prim-ministru al României, domnul Florin Vasile Cîțu, și ministrul Apărării Naționale, domnul Nicolae Ionel Ciucă, vor fi prezenți în comuna Deveselu. Evenimentul se va desfășura pe platoul din fața Școlii Deveselu”, a transmis Liviu Voiculescu, președintele Organizației Județene Olt a Partidului Național Liberal.

Reprezentanții Guvernului sunt în vizită oficială la Deveselu, având în vedere că în această localitate au loc alegeri locale parțiale pentru funcția de primar al localității, susțințându-l astfel pe Marius Iulian Aliman, candidatul PNL la această funcție. Liberalul este nimeni altul decât fiul lui Ion Aliman, fost edil al localității, care a murit cu câteva zile înainte de scrutinul electoral din luna septembrie a anului trecut, după ce a fost diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2.  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<