7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

„Un cal putere de Rusalii” și „Hora satului”, maniferările culturale organizate la Șopârlița în weekend

- Advertisement -

Ziua comunei Șopârlița este sărbătorită pentru a șaptea oară, iar evenimentul se va desfășura duminică, 20 iunie, prin concursul hipic „Un cal putere de Rusalii”, dar și „Hora satului”.

Manifestarea culturală este organizată de Primăria și Consiliul Local Șopârlița, concursul hipic „Un cal putere de Rusalii” va debuta la ora 10:00 cu înscrierea participanților, pentru ca în intervalul orar 11:00 – 13:00 să aibă loc evenimentul propriu-zis, ceremonia de premiere urmând a începe de la ora 13:00. Autoritățile locale au pregătit premii în valoare de 1.800 de lei pentru câștigători.

Sărbătoarea de Rusalii va continua la Șopârlița după ora 17:00, când administrația publică locală îi așteaptă pe petrecăreți la distracție și voie bună în parcul din centrul comunei, unde va avea loc „Hora satului”.

Pentru desfășurarea în bune condiții a zilei localității, autoritățile au făcut toate demersurile necesare conform legislației în vigoare, având în vedere măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate pe perioada stării de alertă, în contextul pandemiei COVID-19.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți