2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un polițist originar din Slatina, printre oamenii legii care au încătușat un bărbat ce a scos un cuțit într-un magazin din Sibiu

- Advertisement -

După ce s-a implicat în mai multe misiuni, multe dintre ele umanitare, la nivelul municipiului Slatina, polițistul Viorel Teacă, care până nu demult și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar acum lucrează la Poliția Sibiu, a continuat să se implice în activități de salvare a vieții semenilor aflați în primejdie. Așa ar putea fi catalogată și intervenția promptă de miercuri pe care a avut-o împreună cu alți colegi din IPJ Sibiu, dar și cu jandarmi, în supermarketul Profi din cartierul Valea Aurie din Sibiu, pentru a imobiliza și încătușa un bărbat care începuse să amenințe cu un cuțit în interiorul magazinului, printre clienți.

Oamenii legii au găsit asupra sa și un băț telescopic, iar pe numele bărbatului a fost întocmit și un dosar penal. Totul a fost și filmat, iar imaginile au devenit virale atât pe rețelele de socializare, ceea ce s-a întâmplat la Sibiu fiind și subiect al principalelor jurnale de știri de la posturile de televiziune naționale.

Fapta polițiștilor, precum și a jandarmilor, a fost felicitată. „Cuțitar imobilizat de polițiști la Sibiu. Colegii noștri din cadrul IPJ Sibiu au imobilizat și încătușat ieri (miercuri n.r.) un bărbat într-un supermarket din Sibiu, care amenința cu acte de violență și avea asupra sa un cuțit și un băț telescopic. În momentul de față există un dosar pe numele acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.Îi felicităm pe colegii noștri, care au acționat imediat și au evitat producerea unei tragedii”, au transmis reprezentanții Sindicatului Europol pe pagina oficială de Facebook.

La scurt timp după intervenție, pe pagina sa personală de socializare a postat un mesaj și polițistul slătinean Viorel Teacă: „Meseria de polițist nu-i așa cum se vede din afară!”.

Misiunea oamenilor legii în forță a venit după ce aceștia au fost alertați de agentul de pază al supermarketului, după ce bărbatul s-ar fi luat de el pentru că i-ar fi spus să-și pună masca de protecție pentru că se afla în interiorul spațiului comercial respectiv.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți