15.2 C
Slatina
duminică,5 mai,2024

Ultimele Articole

FOTO & VIDEO. O femeie de 70 de ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Slatina

- Advertisement -

Sfârșit tragic pentru o bătrână din municipiul Slatina, în cursul după-amiezii vineri. Aceasta și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 4 al blocului GA 6 de pe strada Cornișei, din localitate și a căzut pe terasa de la etajul 1 al aceluiași imobil.

Salvatorii au găsit-o în viață, însă desi a fost supusă manevrelor de resuscitare timp de zeci de minute, răspunsul nu a fost unul favorabil.

„La fața locului au fost direcționate un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului de Pompieri Slatina și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Femeia, în vârstă de 70 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator, au fost executate manevre de resuscitare, fără rezultat favorabil”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Nu se cunoaște motivul pentru care bătrâna s-a sinucis, însă este posibil ca aceasta să fi fost în depresie spune unul dintre vecinii săi, care înainte cu o oră de tragedie chiar el a determinat-o să nu recurgă la gestul necugetat. A găsit-o pe casa scării, stătea cu picioarele pe un scaun și cu fundul pe pervazul ferestrei de la care s-a aruncat în gol.

„Era pe geam, urcată pe scaun și stătea cu fundul pe pervaz. Mi-a zis că «Nelule, eu mă arunc de la etaj». Eu veneam de la piață, i-am zis să se ducă în casă, să nu mai stea acolo și s-și vadă probleme. Și-a luat scaunul și a intrat în locuință, dar între timp ea ieși și apoi, pentru că stau și eu la etajul 4, am auzit sirenele autospecialelor care au intervenit la această tragedie. Nu știu ce probleme avea exact, știu că soțul i-a murit acum trei ani și probabil era într-o depresie având în vedere că în tot acest timp a stat mai mult timp singură. Unul dintre băieți, cu care locuia acum, a revenit recent alături de ea, iar cel de-al doilea este pe la București, din câte știu”, a declarat vecinul ce înainte cu un ceas de nenorocire o scăpase din „ghearele morții”.

Polițiștii au ajuns și ei la fața locului, iar în urma cercetărilor criminaliștilor trupul neînsuflețit al femeii a fost preluat de autospeciala Serviciului de Medicină Legală Olt și transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a declarat că în cauză a fost deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă, iar Ancheta continua pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs tragedia.   

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți