16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

O fetiță de 5 ani, din Potcoava, a murit după ce a căzut dintr-un leagăn

- Advertisement -

O fetiță de 5 ani, din orașul Potcoava, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Slatina după ce s-a lovit căzând de la înălțime, dintr-un leagăn. Din păcate, la scurt timp micuța a decedat. Totul s-a întâmplat la un loc de joacă din propria gospodărie, din localitate, unde se mai juca împreună cu un alt copil.

Potrivit cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, care au intervenit la fața locului, fetița a fost găsită în stop-cardiorespirator, fiind efectuate imediat manevrele de resuscitare.

Manuel Enăchioaia, primarul orașului Potcoava, a confirmat informația, acesta precizând că este vorba de un loc de joacă amplasat acasă unde s-a petrecut totul și nu un parc al Primăriei.

„Este vorba de o fetiță de 5 ani, care a căzut la un loc de joacă. Se juca cu un alt copil. Nu știu foarte multe. Ar fi căzut dintr-un leagăn, de fapt ar fi fost o căsuță amplasată într-un pom, nu știu mai multe detalii. Este un loc de joacă amenajat acasă și nu este al Primăriei Potcoava. A luat-o ambulanța și a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Slatina”, a spus edilul din Potcoava.

Polițiștii au ajuns și ei la locul evenimentului pentru cercetări. Ajunsă la spital, micuța a murit.

„La data de 19 iunie, în jurul orei 11:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din orașul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconștiența. Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat. Polițistii din cadrul Poliției orașului Potcoava efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, desfășurând activități pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți