23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Casă distrusă de un incendiu în Slatina, în ziua de Rusalii

- Advertisement -

Un incendiu puternic a izbucnit duminică, de Rusalii, la o gospodărie de pe strada Basarabilor din municipiul Slatina. Flăcările au mistuit totul în calea lor, cauza probabilă a producerii incendiului fiind fumatul în lcouri nepermise sau neprotejate corespunzător.  

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, incendiul fiind stins de salvatori după aproape o oră și jumătate.

„La sosirea echipajelor, casa, cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, ardea generalizat. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate. Pe timpul intervenției a fost evacuată și o butelie de aragaz, care prezenta pericol de explozie. În urma incendiului, locuința și bunurile din interior au fost distruse”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În urma cercetărilor efectuate, salvatorii au stabilit ca și cauza probabilă a izbucnirii incendiului fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți