10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei răniți între Brebeni și Coteana

- Advertisement -

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme a avut loc, în după-amiaza celei de-a doua zi de Rusalii, pe Drumul Județean 546, între comunele Brebeni și Coteana. Trei persoane au fost grav rănite în urma coliziunii frontale dintre vehicule.

Mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor. Polițiștii rutieri sunt și ei în zonă pentru a efectua cercetări și a stabili cauzele producerii evenimentului rutier în urma căruia traficul a fost complet blocat.

„La data de 21 iunie, în jurul orei 16:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, între localitățile Brebeni și Coteana. La fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, trei persoane necesitând îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu au putut fi încă testați cu aparatul alcooltest. În acest moment traficul rutier este complet blocat. Polițistii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Una dintre victime, rămasă încarcerată în mașina pe care o conducea

Salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au acordat îngrijiri medicale celor trei răniți, unul dintre ei rămânând încarcerat. Este vorba despre o tânără de 26 de ani, care se afla singură într-unul dintre cele două autoturisme implicate în accident.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și descarcerare, precum și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au acționat pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane, una rămânând încarcerată în urma evenimentului. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor tuturor persoanelor implicate în accident. Femeia încarcerată, în vârstă de 26 de ani, care se afla singură în autoturism, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, conștientă. Celelalte două persoane, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sibiu, și o femeie, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în localitatea Comani (orașul Drăgănești Olt n.r.), conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, au fost transportate tot la UPU Slatina. Pompierii au intervenit și pentru sablarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care puneau în pericol ceilalți participanți la trafic”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți