11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 66 de ani, dispărut din Drăgănești Olt, căutat de polițiști

- Advertisement -

UPDATE: Bărbatul a fost găsit în comuna Mărunței, unde se dusese să-și vadă rudele. În cele două zile cât a fost dispărut acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care de două zile a plecat voluntar de la domiciliul său, din orașul Drăgănești Olt, și până acum nu s-a întors.

Cumnata sa a fost cea care luni i-a anunțat dispariția la Poliție, bărbatul fiind dispărut de sâmbătă, 19 iunie.

„La data de 21 iunie, ora 09:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt, au fost sesizați de o femeie, cu privire la faptul că Iulian Urlan de 66 de ani, din localitate, a plecat voluntar de la domiciliul său din orașul Drăgănești Olt, în data de 19 iunie și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 metri, aproximativ 80 de kilograme, constituție obeză, ochi căprui, ten închis, păr cărunt, fără semne particulare. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni de trening de culoare neagră, papuci din cauciuc”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea bărbatului dispărut sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți