10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alegeri pentru funcția de președinte a organizațiilor PNL din șapte localități din Olt

- Advertisement -

În municipiul Caracal, dar și în cele șase orașe din județul Olt, au avut loc luni, 21 iunie, alegeri la nivelul filialelor PNL, foștii șefi de filiale fiind realeși în funcții.

Așadar, au fost desemnați lideri ai filialelor PNL din șapte localități oltene următorii: Cristi Pavel – președinte al PNL Caracal, Daniel Tudor – președinte PNL Scornicești, George Ciucu – președinte PNL Corabia, Marian Tudorică – președinte PNL Drăgănești, Nicu Țundrea – președinte PNL Potcoava, Miruna Vulcănescu – președinte PNL Piatra Olt și George Oprea – președinte PNL Balș.

Activitatea desfășurată până acum de cei șapte președinți de filiale din județ a fost apreciată de Liviu Voiculescu, senator și președinte PNL Olt, acesta adăugând că cu toții au reușit să întârească organizațiile pe care le reprezintă, echipele din care fac parte fiind purternic sudate.

„Filiala Olt a PNL parcurge cu hotărâre pașii statutari pentru reconfirmarea legitimității noastre, ca formațiune politică liberală, în toate localitățile județului Olt. Astăzi (luni n.r.) au avut loc alegeri maraton în organizațiile noastre din șapte localități oltene în care democrația, voința majoritară, respectarea șanselor și promovarea valorilor dreptei liberale au reconfirmat pe pozițiile de lideri oameni capabili, onești, piloni de bază ai politicii liberale oltene. Îi felicit pe pentru promovarea intereselor partidului, întărirea organizațiilor pe care le reprezintă, echipele puternic sudate pe care le-au format, dialogul deschis și cooperarea, calități și atitudini care le-au redat astăzi (luni n.r.) legitimitatea, reconfirmată prin vot. Le doresc mult succes în noul mandat de președinți de organizații și îi îndemn să nu uite că funcția de președinte al unei organizații politice înseamnă, printre altele, multă muncă, ambiție, angajament, asumare, spirit de echipă și corectitudine”, a declarat liderul liberalilor olteni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți