20.2 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Ludovic Orban, președintele PNL, susținere pentru candidatul liberal la funcția de primar al comunei Deveselu

- Advertisement -

Mai sunt doar două zile, iar campania electorală pentru alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al comunei Deveselu de duminică, 27 iunie, se încheie. Marius Iulian Aliman, candidatul Partidului Național Liberal Olt la Primărie, în ultima săptămână a avut parte de susținere de la oameni politici importanți ai țării. Dacă zilele trecute chiar Florin Cîțu, prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, și Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii, erau alături de candidatul liberal, iată că pentru joi și-a anunțat prezența la Deveselu și Ludovic Orban, președintele PNL și președintele Camerei Deputaților.

Anunțul vizitei oficiale a fostului premier al țării a fost făcut de Marius Aliman, candidatul PNL Olt la fotoliul de primar în Deveselu, pe pagina sa de Facebook, Ludovic Orban urmând a ajunge în localitate undeva în jurul orei 11:00.

Bineînțeles că alături de cei doi liberali, la eveniment vor lua parte și Liviu Voiculescu, senator și președinte PNL Olt, dar și Gigel Știrbu, deputat de Olt și vicepreședinte regional regiunea Sud – Vest Oltenia al PNL.

Marius Aliman este nimeni altul decât fiul fostului edil din Deveselu, Ion Aliman, cel care a fost reales de alegători în funcție și la alegerile locale din septembrie 2020, fiind candidatul Partidului Social Democrat Olt la Primărie, deși cu doar câteva zile înainte de scrutinul electoral acesta a încetat din viață, fiind răpus de virusul SARS-CoV-2.

Activitatea de joi, 24 iunie, ar fi printre ultimele desfășurate de candidatul liberal Aliman în campanian electorală, programată a se încheia în dimineața zilei de sâmbătă, 26 iunie, la ora 07:00, cu 24 de ore înainte de a fi deschise secțiile de votare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți