3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Președintele PNL, Ludovic Orban, alături de Marius Aliman, candidatul liberal la Primăria Deveselu, în campania electorală

- Advertisement -

Sâmbătă, 26 iunie, la ora 07:00, se încheie campania electorală pentru alegerile locale parțiale la funcția de primar al comunei Deveselu, iar Marius Iulian Aliman, candidatul Partidului Național Liberal Olt, a avut toată susținerea mai marilor politicieni din interiorul partidului. Dacă săptămâna trecută, în localitate au venit Florin Cîțu, premierul României, Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, și Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii, joi, 24 iunie, a fost rândul lui Ludovic Orban, președintele PNL și președintele Camerei Deputaților.

Alături de fostul prim-ministru al țării au fost, cum era de așteptat, Liviu Voiculescu, senator și președinte PNL Olt, Gigel Știrbu, deputat de Olt și vicepreședinte regional regiunea Sud – Vest Oltenia al PNL, dar și alți membri de partid.

Prezent la întâlnirea cu Ludovic Orban, liderul liberalilor olteni spune că Marius Aliman se pregătește de prima sa confruntare electorală, însă atât acesta, cât și echipa liberală din județ simte presiunea acestui scrutin. Însă, participarea în campania electorală de la Deveselu a președintelui PNL a fost „necesarul de îmbărbătare de care aveam cu toții nevoie pentru a parcurge (…) ultimii pași ai acestei campanii”.  

„E greu, așteptările sunt mari, responsabilitățile pot copleși, dar și ambițiile sunt pe măsură. Iar ambiția și preocupările cele mai importante ale candidatului PNL la Primăria Deveselu se îndreaptă spre binele oamenilor, a comunității în mijlocul căreia trăiește. Marius Iulian Aliman se pregătește cu emoție și hotărâre de prima sa confruntare electorală. Simțim cu toții presiunea: și el, și echipa liberală. Însă prezența, astăzi, a liderului Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, alături de el și alături de noi toți, a fost necesarul de energie și doza de îmbărbătare de care aveam cu toții nevoie pentru a parcurge cu încredere, fermitate și speranță ultimii pași ai acestei campanii. Marius Aliman a avut nevoie de girul și încrederea liderilor PNL, iar cele mai importante personalități ale partidului i-au venit alături. Duminică (27 iunie – ziua desfășurării alegerilor locale parțiale n.r.) însă, va avea nevoie de girul și încrederea oamenilor din Deveselu și speră să-i vină alături la vot”, a declarat senatorul Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt.

Marius Aliman este nimeni altul decât fiul fostului edil din Deveselu, Ion Aliman, cel care a fost reales de alegători în funcție și la alegerile locale din septembrie 2020, fiind candidatul Partidului Social Democrat Olt la Primărie, deși cu doar câteva zile înainte de scrutinul electoral acesta a încetat din viață, fiind răpus de virusul SARS-CoV-2.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți