11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni au confiscat haine contrafăcute din bâlciul de la Ipotești

- Advertisement -

O femeie care vindea articole de îmbrăcăminte inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcuet, este cercetată penală după ce jandarmii olteni au depistat-o joi în timp ce asigurau măsuri de ordine și siguranță publică la bâlciul organizat de Drăgaica, în comuna Ipotești.

În zona de desfășurare a sărbătorii câmpenești, organizată de autoritățile publice locale, din localitate, o femeie în vârstă de 31 ani, cu domiciliul în comuna olteană Voineasa, oferea spre vânzare haine, fără a deține documente care să certifice conformitatea.

În urma verificărilor s-au găsit douăzeci de articole vestimentare sportive, pe care jandarmii le-au ridicat în vederea confiscării și spre a fi predate lucrătorilor Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal. „Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută de Legea 84 din 1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți