18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii au găsit un tânăr de 20 de ani la aproape zece ore după ce mama sa i-a anunțat dispariția

- Advertisement -

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Vișina, a dispărut de acasă, după miezul nopții de joi, și nu s-a mai întors, însă din fericire, la aproximativ zece ore de când mama lui i-a sesizat dispariția la Poliție, acesta a fost găsit.

Peste de 30 de polițiști cu un câine de urmă, jandarmi, pompieri și voluntari au participat la căutări, acesta fiind găsit în dimineața zilei de vineri dimineață, în jurul orei 10:00, nefiind victima niciunei infracțiuni.   

„La data de 25 iunie, ora 00:05, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Corabia, au fost sesizați de o femeie din comuna Vişina, cu privire la faptul că, fiul său, un tânăr de 20 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu său din comuna Vişina şi nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Corabia, fiind începute activităţile de căutare. În această dimineaţă (vineri n.r.), în jurul orei 10:00, tânărul a fost găsit pe raza localităţii Vişina, pentru găsirea acestuia fiind mobilizate efective sporite, peste 30 de poliţişti cu un câine de urmă, jandarmi, pompieri şi voluntari”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți