17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 68 de ani, din Slatina, căutat de polițiști. Fiul său a anunțat dispariția la o zi după plecarea acestuia de la domiciliu

- Advertisement -

UPDATE: În urma unor informații primite de colectivul redacțional al cotidianului Eveniment de Olt de la o femeie din comuna Colonești, pe numele său Daniela, bătrânul dispărut în urmă cu o zi de la domiciliul său din Slatina a fost găsit, în cursul după-amiezii de sâmbătă, pe raza localității oltene de la limita cu județul Argeș. Poliștii au intrat în posesia mai multor date de la aceasta, iar în urma găsirii bărbatului de 68 de ani, care are un început al bolii Alzhaimer, însă fără a avea afectată memoria, oamenii legii au stabilit că nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială: Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, este căutat de polițiști după ce vineri a plecat de acasă și până în present nu s-a mai întors.

Fiul bătrânului a anunțat dispariția sa în dimineața zilei de sâmbătă.

„La data de 26 iunie, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Poliției  municipiului Slatina, au fost sesizați de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 25 iunie, tatăl său Virgil Petre de 68 de ani a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slatina şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime – 1,68 metri, greutate – 90 kilograme, ochi albaștri, păr alb cu calviție, mustață grizonată, cu o cicatrice în zona pometului drept”, a declarant Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La momentul dispariţiei, bătrânul era îmbrăcat cu un tricou roșu, pantaloni trei sferturi de culoare închisă și încălțăminte de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Fiul bărbatului face, de asemenea, apel la cetățeni în vederea găsirii acestuia

Marin, fiul bătrânului de 68 de ani, a dat mai multe detalii cu privire la informațiile pe care le are până acum despre dispariția acestuia.

„Numele meu este Marin Petre și de ieri (vineri n.r.) tatăl meu, Virgil Petre, nu a mai venit la domiciliul său (strada Armașului, nr. 12, Slatina, Olt). Azi dimineață (sâmbătă n.r.) am anunțat Poliția din Slatina. Am fost în Autogara Slatina și am aflat de la reprezentantul CDI că tata s-ar fi urcat ieri (vineri n.r.), ora 13:00, în microbuzul de București ca să coboare la Optași Măgura. Am întrebat dacă se poate verifica pe camerele video și mi s-a spus că «Luni vine băiatul cu cheia»… În jurul orei 14:00 (sâmbătă n.r.) m-a sunat Poliția și mi s-a spus că tata a fost văzut ieri (vineri n.r.), 25 iunie, în apropiere de Autogară – era îmbrăcat într-un tricou roșu și bermude negre. Menționez că tatăl meu are început de Alzheimer cu afectarea comportamentului, dar fără a fi afectată memoria. Vă rog mult să afișați poza tatălui, poate îl va recunoaște cineva”, este mesajul transmis de fiul dispărutului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți