9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-au desemnat echipele câștigătoare care se vor ocupa de proiectele de reamenajare a intrărilor în municipiul Caracal

- Advertisement -

A trecut o lună de când zeci de studenți au depus eforturi pentru a-și prezenta proiectele de reamenajare a intrărilor în municipiul Caracal în cadrul concursului de soluții inițiat de Primăria urbei la care s-au înscris. La sfârșitul acestei săptămâni au fost desemnați și câștigătorii, aceștia fiind membri a două echipe de tineri studenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism din București.

S-au depus în total zece proiecte, care au fost jurizate de profesori de la Universitatea București, dar și de la Univeristatea din Craiova, aceștia fiind și cei care le-au desemnat pe cele mai bune, care în viitorul apropiat vor prinde și contur.

„După o lună de efort, studenții înscriși la concursul de soluții inițiat de Primăria Caracal pentru realizarea unui proiect de reamenajare a intrărilor în oraș și-au prezentat creațiile. Avem două echipe câștigătoare, ambele formate din studenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism «Ion Mincu» din București. Felicitări celor 30 de participanți și mulțumiri profesorilor de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism București și de la Facultatea de Horticultură – Secția Peisagistică din cadrul Universității din Craiova, care și-au dat concursul jurizând cele zece proiecte depuse și, totodată, selectându-le pe cele care vor prinde viață, înfrumusețând intrările în orașul nostru”, a declarat Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți