10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 27 de ani, din Bobicești, și-a pierdut viața după ce a fost izbit în plin de un autoturism

- Advertisement -

Grav accident de circulație, sâmbătă noaptea, în jurul orei 22:20, pe strada Comănești, din comuna Bobicești. Un tânăr de 27 de ani, din localitate, a murit după ce a fost lovit în plin de o mașină la volanul căreia se afla un tânăr de 23 de ani din Oboga.

„În eveniment a fost implicat un autoturism condus de un bărbat, de 23 de ani, din comuna Oboga și un pieton, un bărbat, de 27 de ani, din comuna Bobiceşti. În urma coliziunii, pietonul a decedat”, a declarat .

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatului s-a stabilit că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului rutier.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, oamenii legii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Din primele date, se pare că pietonul din  Bobicești mergea regulamentar pe marginea drumului, pe partea stângă, fiind lovit de autoturismul condus de tânărul din Oboga, care circula pe partea dreaptă. Pur și simplu, tânărul de 27 de ani a fos lovit din față de mașină.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți