14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr de 26 de ani, originar din comuna Șopârlița, a murit într-un accident produs în Anglia

- Advertisement -

Tragedie fără margini în familia unui tânăr de doar 26 de ani, din comuna Șopârlița. Aflat la muncă de cinci ani în Anglia, fiind angajat ca și curier, Florin Alexandru Casandra și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație produs duminică seara pe un drum din orașul Birmingham.

Undeva în jurul orei 21:45 olteanul, care se afla pe motocicletă, a murit după ce a fost lovit de un jeep Volkswagen Tiguan. Se pare că acesta era la o plimbare prin orașul din Regatul Unit, fiind pasionat de ani buni de motoare, însă nu ar fi și cel vinovat de producerea evenimentului rutier spun unii prieteni ai săi.

Împreună cu el în Anglia era și iubita lui, iar acum aceasta, dar și rudele sale foarte apropiate din Șopârlița și toți prietenii săi fac tot posibilul pentru ca trupul său neînsuflețit să fie repatriat acasă, pentru a fi înmormântat. În acest sens a fost deschisă și o pagină de internet pe care pot fi făcute donații, până luni seara, puțin după ora 19:00, fiind donată suma de peste 2.000 de lire dintr-un total de 15.000 de lire cât este necesar pentru ca Florin să poată fi adus acasă, să fie înhumat. Au donat deja aproape o sută de persoane, însă alte aproape o mie au distribuit mai departe pagina pe care se poate dona, aceasta fiind https://www.gofundme.com/f/florin-alexandru-casandra.

La aflarea tristei vești, membri ai familiei, dar și sute de prieteni au postat mesaje de condoleanțe pe pagina sa de socializare. Adi Marius Neagu, fiul fostului primar al comunei Șopârlița, Cristinel Neagu, era verișorul lui Florin Casandra și are numai cuvinte de laudă despre tânărul de 26 de ani, pasionat de motoare. „Florin era un băiat cu suflet bun, o persoană plină de energie și viață. Transmitea o energie pozitivă mereu. Marea lui pasiune a reprezentat-o motocicletele, era un pasionat care avea benzina în sânge. Verișor drag, inima ta a încetat să mai bată, sufletul tău bun s-a ridicat la Ceruri lăsând în urmă o nemarginită durere și un gol imens în sufletele noastre. Prietenii și familia te iubesc până la moarte și după. Toți cei care l-am iubit încercăm acum să strângem fondurile necesare pentru a putea fi repatriat în localitatea natală, Șopârlița, și înmormântat. Florin a iubit foarte mult motoarele și suntem siguri că s-a bucurat până la ultimul kilometru”, spune Marius.

Sursă foto: Florin Alexandru – Facebook

Mesaje triste au postat și alți prieteni ai motociclistului Florin Casandra, căruia i se spunea Kasy. „«Dumnezeu să te ierte prieten drag. Astăzi ai supărat 10.000 de oameni care te iubeau, pentru că erai deosebit, un prieten și un om de nota 1.000. Mereu zâmbitor și cu un suflet uriaș. Nu îmi vine să cred că nu mai ești, nu meritai să pleci așa de tânăr… Dar ai făcut ce iubeai tu mai mult… Amin», «Mereu vesel și optimist, sociabil și popular! Iubit de toată lumea, dar mai ales de noi, ai tăi! Asta erai tu, Kasy! Este grea realitatea, greu de crezut și de acceptat! Îi arătai Aishei avioane câte 2-3 ore în șir. Iubeai copiii și ei te iubeau pe tine. Aisha te adora! Ce să-i spun eu acum? O să îi spun că ai mers Sus, după avioane și de câte ori vede unul, să se gândească la tine! O să ne lipsești și o să ne lipsești mult prietene! Drum lin spre îngeri Kasy! Vei fi în sufletele noastre mereu», «Am aflat cu tristețe fără margini despre ce s-a întâmplat. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă. De azi înainte îl vom căuta doar în inimile noastre, singurul loc de unde nu va mai pleca niciodată. Odihnește-te în pace prieten drag!»”, sunt doar o parte dintre mesajele de condoleanțe transmise de apropiați.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți