18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din Balș, percheziții la hoți de catalizatoare auto

- Advertisement -

Polițiștii din orașul Balș au căutat luni la două adrese din orașul Piatra Olt autorii unor fapte de furt calificat petrecute la jumătatea acestei luni în urbea de pe malul râului Olteț. Doi hoți au fost idenficiați de oamenii legii în urma mandatelor de percheziție domiciliare puse în aplicare de oamenii legii, sprijiniți de poliţişti din cadrul Poliţiei Piatra Olt şi mascați din Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, a declarat că activităţile au fost desfăşurate într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, aflat sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş.

„În fapt, doi bărbaţi, de 23 şi 30 de ani, ambii din oraşul Piatra Olt, sunt bănuiţi că în noaptea de 18 spre 19 iunie 2021, ar fi sustras două catalizatoare auto de pe raza oraşului Balş. În urma descinderilor efectuate de polițiști, prejudiciul creat a fost recuperat în totalitate”, a spus reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți