14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii olteni au premiat femeia care a ajutat la găsirea bărbatului dispărut din Slatina

- Advertisement -

Daniela Diaconu, originară din comuna Colonești, dar stabilită în municipiul Slatina, este femeia care a ajutat la găsirea bărbatului dispărut în weekend din localitatea reședință a județului Olt. În urma mediatizării dispariției pe mai multe grupuri de pe pagina de socializare Facebook, aceasta a răspuns la articolul postat de cotidianul Eveniment de Olt, și a povestit că l-a văzut pe bătrân în Colonești, în dimineața zilei de sâmbătă, iar apoi a dat mai multe detalii polițiștii, care au reușit în cursul după-amiezii să-l găsească teafăr și nevătămat. Pentru spiritul civic de care a dat dovadă oamenii legii au decis să o premieze, acordându-i o diplomă de merit.  

„Sâmbătă dimineaţa, 26 iunie, ora 09:00. Momentul în care polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina, au fost sesizați de un bărbat, din  Slatina, cu privire la faptul că, tatăl său, în vârstă de 68 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slatina, cu o zi înainte şi nu a mai revenit. Zeci de poliţişti s-au mobilizat pentru găsirea bărbatului, familia solicitând mediatizarea cazului, în speranţă că orice informaţie e bine-venită. După aproximativ două ore de la mediatizarea cazului, doamna Daniela Diaconu, care a citit în presă despre dispariţie, a anunţat că bărbatul a fost văzut în comuna Coloneşti, la 40 de kilometri de domiciliul său. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, bărbatul fiind găsit în siguranţă”, este prezentarea pe scurt a ceea ce s-a întâmplat după publicarea dispariției bărbatului.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt a felicitat-o pe femeia din Colonești pentru spiritul civic de care a dat dovadă, fiindu-i înmânată o diplomă de merit.

Iar aceasta nu este singura faptă bună pe care Daniela a făcut-o. „Nu este prima data când doamna Daniela a ales să pună binele pe primul plan, în urmă cu două luni restituind un portofel în care se afla suma de 300 de lei, documente de identitate şi carduri bancare. Mulţumim doamna Daniela pentru sprijinul acordat!”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți