14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Zece tone de furaje s-au făcut scrum în urma unui incendiu produs la Pârșcoveni

- Advertisement -

Un incendiu de furaje a izbucnit, luni seara, în comuna Pârșcoveni, iar pentru a-l stinge la fața locului a fost nevoie de intervenția pompierilor Gărzii Osica de Sus, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La locul evenimentului a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Pârșcoveni, cu un buldoexcavator și patru pompieri voluntari.  

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a declarat că focul putea să se propage în orice moment la locuința și anexele gospodărești de lângă furajele care au fost cuprinse de flăcări.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la aproximativ zece tone de furaje, cu posibilități de propagare la locuință și la mai multe anexe gospodărești. Pompierii au localizat rapid incendiul și au limitat propagarea acestuia și la alte bunuri. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat mai bine de două ore”, a spus reprezentantul ISU.

În urma cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului jocul copiilor cu focul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți