Senatorul PSD de Olt Paul Stănescu: „Nu vă fie frică, în toamnă Cîțu pică!”

Paul Stănescu, secretar general al Partidului Social Democrat și senator de Olt, critică din nou actuala guvernare, după ce, spune acesta, a asistat în timpul moțiunii de cenzură marți la un spectacol al urii.

„Mi-am amintit de discursul băsisto-pedelist, care spunea că statul este un om foarte gras cocoțat în spatele unuia slab și subțirel, economia. E de înțeles dacă ne gândim cine sunt oamenii din spatele lui Cîțu. Turcan, Boc, aceiași care și-au dorit împreună cu Băsescu să distrugă și PSD-ul și PNL-ul, care au promovat austeritatea și au învrăjbit categoriile sociale și profesionale. N-am văzut ieri (marți n.r.) un premier demn, ci un tehnocrat slab, fără susținere politică. Speriat de PSD, dar și de Orban, care-i trage preșul de sub picioare, Cîțu a ajuns în Parlament ca să-și facă campanie internă, nu să vorbească despre guvernare”, a declarat parlamentarul oltean.

Paul Stănescu a mai precizat că Florin Cîțu, prim-ministrul României, atacă primarii PSD, dar și milioanele de români care îi susțin pe social democrați.

„Schimonosit de ura politică pe care o promovează, acest politician închipuit a preluat discursul toxic pedelist. Atacă primarii PSD, milioanele de români care ne susțin. Promovează o politică a urii. Aroganța cu care-și etalează realizările ”fantastice”, care nu sunt decât niște minciuni, este patologică. Parlamentarii lui Orban au greșit că nu au votat moțiunea de cenzură și mulți vor regreta. Cîțu este un pericol atât pentru România, cât și pentru PNL. Chiar dacă moțiunea nu a trecut, PSD va continua politica bazată pe soluții, va propune proiecte bune pentru România și se va opune abuzurilor pe care liberalii și useriștii le fac zi de zi. Fiecare moțiune de cenzură care va urma, va avea mai multe șanse pentru că sprijinul pentru guvern și pentru partidele care-l susțin se îngustează în fiecare zi”, spune senatorul PSD de Olt.

Parlamentarul a mai adăugat că de câte abuzuri vor face cei din actuala guvernare, PSD-iștii vor fi mereu cu ochii pe ei.

„Indiferent câte abuzuri vor face, vom fi cu ochii pe ei. Continuăm lupta cu această guvernare cinică, indiferentă la nevoile copiilor, salariaților, pensionarilor,  și mai determinați. Și cel mai important, când va fi momentul, vom repara toate nedreptățile pe care acest individ plantat la Palatul Victoria le-a făcut românilor. Cîțu va primi o lecție politică pe care o va ține minte toată viața. Ulciorul nu merge de multe ori la apă. Am câștigat alegerile parțiale și vom continua să câștigăm din încrederea românilor pentru că actualii guvernanții au demonstrat atât de repede că nu o merită”, a adăugat Stănescu, secretarul general al PSD.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<