20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Start etapei a doua la lucrările de reabilitare și extindere a rețelei de apă de pe strada Vintilă Vodă din Slatina

- Advertisement -

Compania de Apă Olt anunță că de la începutul acestei săptămâni s-a dat startul etapei a doua a lucrărilor de reabilitare și extindere a sistemului de alimentare cu apă de pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina, acest tronson de drum fiind complet închis în această perioadă.

„Strada Vintilă Vodă este închisă, acum, în întregime, deoarece Compania de Apa Olt lucrează la sistemul de alimentare cu apă, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014 – 2020”: extindere conducta de aducţiune SP Bălcescu Crişan: aducţiune str. Vintilă Vodă pe 3,7 kilometri, reabilitare/deviere reţea de distribuție – L=479 metri; construirea de cămine de vane și branşamente”, transmit reprezentanții Companiei de Apă Olt printr-un comunicat de presă.

Șoferii care tranzitează zona sunt sfătuiți să respecte indicatoarele rutiere montate, putând circula pe strada Ghiocei, apoi pe strada Vederii până la bulevardul Nicolae Titulescu.

„Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să circule pe strada Ghiocei, paralelă cu strada Vintilă Vodă și apoi pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru confortul și siguranța noastră de mâine!”, au adăugat reprezentanții CAO.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți