17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Începe sezonul estival la Plaja Olt

- Advertisement -

După un an în care Plaja Olt din cadrul Clubului Nautic și de Agrement de la ieșirea din municipiul Slatina spre Craiova nu a fost deschisă din cauza pandemiei COVID-19, iată că anul acesta odată cu relaxarea măsurilor impuse pe perioada stării de alertă sezonul estival poate începe aici din data de 5 iulie. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina, în subordinea căreia zona de agrement de la malul râului Olt funcționează.

Sursa citată mai arată că Plaja Olt va avea program de funcționare de luni până duminică, începând cu ora 09:30 și până la ora 20:00.

Însă, cei care vor să se bucure de apa din piscine, nisipul fin și soarele arzător trebuie să știe că au de respectat mai multe măsuri de protecție sanitară.

„Accesul pe plajă se va face potrivit normelor din 18 mai 2021, aprobate prin Ordinul 707 din 18 mai, cu respectarea măsurilor instituite, cu privire la: capacitatea plajei și piscinelor; menținerea distanței fizice între utilizatori; descurajarea aglomerării și limitării adunărilor mari; normele igienico-sanitare pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată într-un comunicat remis de CSM Slatina.   

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți