2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Băbiciu, mort după ce a intrat cu autoturismul într-un stâlp electric la Gostavățu

- Advertisement -

Grav accident de circulație, joi dimineața, în jurul orei 05:20, pe Drumul Județean 642, în comuna Gostavățu. Un bărbat de 59 de ani, din comuna Băbiciu, a decedat după ce a intrat violent într-un stâlp electric de pe marginea drumului, cauzele producerii evenimentului rutier fiind necunoscute.

Polițiștii rutieri din Caracal au efectuat cercetări la fața locului.

„La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Biroului Rutier Caracal, aceştia constatând faptul că în eveniment a fost implicat un singur autoturism, care din cauze încă necunoscute, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma coliziunii, şoferul autoturismului, un bărbat de 59 de ani, din comuna Băbiciu, a decedat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai arată că oamenii legii au întocmit dosar penal în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc tragedia.

Pompierii din Stoenești au acționat și ei la locul evenimentului rutier, șoferul rămânând încarcerat în autoturismul său.

„Pompierii Gărzii Stoenești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Gostavățu, sat Slăveni, la un accident rutier. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a rămas încarcerat în urma evenimentului. Pompierii au acționat cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare și l-au extras pe bărbat din autoturismul grav avariat. Bărbatul a fost preluat de echipajul SMURD, în stare de inconștiență, cu excoriații în zona capului și a fost transportat la Compartimentul Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Caracal, împreună cu un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți