9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Strada Văilor din Slatina intră în reabilitare și modernizare. Tronsonul de drum, închis traficului rutier

- Advertisement -

Încep lucrările de reabilitare și modernizare pe strada Văilor din municipiul Slatina, anunțul fiind făcut vineri dimineața de reprezentanții Primăriei. Startul intrării în reparații a tronsonului de drum va fi dat luni, 5 iulie, motiv pentru care acesta va fi închis traficului rutier.  

„Vă aducem la cunoștință faptul că începând cu data de 5 iulie, strada Văilor va fi închisă circulației rutiere pe sensul de mers Cuza Vodă intersecție – strada Plevnei, iar ruta alternativă va fi pe strada Plevnei – intersecție cu strada Văilor”, se arată într-un comunicat remis de autoritățile publice locale.

Totodată, reprezentanții Primăriei Slatina anunță și realizarea unui obicetiv nou și anume construirea unei piste pentru bicicliști: „(…) Pentru confortul cetățenilor, tot în cadrul acestei acțiuni, se va realiza și un nou obiectiv, respectiv construirea unei piste de biciclete”.

Sursa citată mai arată că aceste obiective sunt implementate în baza absorbției de fonduri europene. „Deoarece inconvenientele aferente lucrărilor prezente înseamnă un viitor mai modern, vă mulțumim anticipat pentru înțelegere!”, au adăugat autoritățile locale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți